26 Temmuz 2009 Pazar

Medyum Oğuz Hoca - ÇALIŞMALARI


MEDYUMLAR MEDYUM OĞUZ HOCANIN ÇALIŞMA ALANLARI


Aşk ve Bağlama Tılsımı ile Sevgilinizin Size Bağlanması

Sevgilisinden Ayrılanları Birleştirme

Büyü ve Nazarın Giderilmesi

İsteğe Göre Vefk Hazırlama

Aile Sorunlarına Çözüm

Cin Musallatı 'nın Giderilmesi

Evlenemeyen Bay ve Bayanların Kısmet açma işlemi

İş Kısmeti Bağlı Olanlar

Korku Hastalığı Olanlar

Ruhi Sıkıntısı Psikolojik Sorunları Olanlar

Çocuğu Olmayanlar

Bayılan Saralı Hastalar

Çalışmalarımda memnuniyetiniz ön plana çıkacaktır. Tüm sorunlarınız için artık MEDYUM OĞUZ var. Allah'dan gelen müsibetlere çare yoktur. Fakat kullarından gelen her türlü problemlerin çözümleri vardır.

Kişiye Özel Vefkler

MEDYUMLAR MEDYUM OĞUZ HOCA

vefkler

www.medyum.gen.tr


Şifalı Dualar

Şifalı Dualar: İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

Büyü ve Büyü Bozumu

Büyü, kötü usullere başvurarak bir insanın iradesini elinden almak demektir. Çeşitli yollarla, usulleri kötüye kullanarak bir insanı yönetim altına almaya, ona istenilenleri yaptırmaya genel olarak büyü denilir. Büyü ile insanı istemediği şeylere zorlamak, ona istemediği hareketleri yaptırmak kabil değildir.

Büyü öyle bir illet ki aranıza sinsice sokulur. Hiç ummadınız kişiler size büyü yapabilir. İşlerinizin bozulması için dükkanınıza domuz yağı sürülerek yapılan büyüler var, ağız dil uyku bağlamak için yapılan büyüler, papaz büyüsü kaşık büyüsü ve iki kişinin arasını bozmak, ayırmak için yapılan kara büyülere yani tehlikeli büyülere örnektir.

Değerli ziyaretçilerim İslamiyette büyü en büyük yedi günahdan biridir büyü yapan da yaptıranda cehennemliktir. Büyüyü büyü ile çözmek haramdır. Büyü yalnızca Kuran'ı Kerimdeki ayetlerle çözülür. Yaptığım vefkler ve çalışmalar da kesinlikle Kuran'daki sure ve ayetlerle yaptığım bir takım havas ilmi çalışmalarıdır.

Büyüye maruz kalan kişi çok çabuk sinirlenir, parasında bereket olmaz, parasını doğru dürüst kullanamaz, uykusunda karabasan gelir, uyku uyuyamaz, takip ediliyormuş hissi olur, şeytani cinler onu devamlı rahatsız eder, eğer büyü eve yapılmışsa o evde huzur bereket olmaz devamlı eşler arasında tartışmalar çıkar. Öyle büyüler varki iş ve evlilik kısmetini kapatıyor, büyü yapılan kişi ayırmak istenilen kişiyi domuz şeklinde görür gibi oluyor.

Medyum Oğuz Hocanız olarak Allah'ın izniyle çözemeyeceğim büyü, sihir, nazar, kısmet kapalılığı yoktur. İşimi en doğru yolla yaparım. Büyü Çözüm işini kesinlikle en ince detayına en ince ayrıntısına kadar çözümleme yaparım.

Büyü Bozumu

Büyü öyle bir illet ki aranıza sinsice sokulur. Hiç ummadınız kişiler size büyü yapabilir. İşlerinizin bozulması için dükkanınıza domuz yağı sürülerek yapılan büyüler var, ağız dil uyku bağlamak için yapılan büyüler, papaz büyüsü kaşık büyüsü ve iki kişinin arasını bozmak, ayırmak için yapılan kara büyülere yani tehlikeli büyülere örnektir. Değerli ziyaretçilerim İslamiyette büyü en büyük yedi günahdan biridir büyü yapan da yaptıranda cehennemliktir. Yanıma gelenlerden bazıları iki kişinin arasını bozmak için büyü yapmamı söylüyor fakat kesinlikle bunu yapmıyorum çünkü Allah'ın lanetlediği haram kıldığı bir uygulamadır. Fakat bazı medyum ve cinci medyum hocaları bu büyüleri malesef yapıyorlar. Büyüyü büyü ile çözmek haramdır. Büyü yalnızca Kuran'ı Kerimdeki ayetlerle çözülür. Yaptığım vefkler ve çalışmalar da kesinlikle Kuran'daki sure ve ayetlerle yaptığım bir takım havas ilmi çalışmalarıdır. Büyüye maruz kalan kişi çok çabuk sinirlenir, parasında bereket olmaz, parasını doğru dürüst kullanamaz, uykusunda karabasan gelir, uyku uyuyamaz, takip ediliyormuş hissi olur, şeytani cinler onu devamlı rahatsız eder, eğer büyü eve yapılmışsa o evde huzur bereket olmaz devamlı eşler arasında tartışmalar çıkar. Öyle büyüler varki iş ve evlilik kısmetini kapatıyor, büyü yapılan kişi ayırmak istenilen kişiyi domuz şeklinde görür gibi oluyor. Medyum Oğuz Hocanız olarak Allah'ın izniyle çözemeyeceğim büyü, sihir, nazar, kısmet kapalılığı yoktur..

Büyü Belirtileri Nelerdir

BÜYÜ BELİRTİLERİ NELERDİR ?

medyum

  • Çok çeşitli büyü şekilleri vardır. Büyü nün insan üzerindeki etkileri de yapılan büyü nün çeşidi ile yakından alakalıdır. Mesela iş ve evlilik kısmetini bağlamak için yapılan büyü ile hastalık ve ölüm büyüsü insan üzerinde aynı etkiyi göstermez.

    1 - Genelde büyülü insan çabuk sinirlenir ama öfkesi de çabuk geçer ve yaptığına da çoğu zaman pişman olur.

    2 -Büyü yapılanın İşleri yolunda gitmez. Olması gereken işleri de bazen tamamen tersine gider.

    3 - Bazen bunalım geçirir ve eli kolu işe güce kalkmaz, yaptığından ettiğinden bir zevk almaz.

    4 - Parasının işinin bereketi olmaz.

    5 - Evde hanede geçimsizlik olur.

    6 - Sebepsiz yere tartışmalar meydana gelir,

    7 - Bazen öyle ki, güzel bir muhabbet bile tartışmaya kavgaya dönüşür.

    8 - Bazen de evin herhangi bir yerine okunmuş domuz yağı vb şeyler sürerler. Mesela, yatak odasına böyle bir şey sürüldüğünü farz edelim. Karı-koca evin içinde bazen tatsızlıklar olsa bile normal anlaşabiliyorlarken, yatak olasına girince tartışmalar, birbirlerine soğuk davranmalar vb tatsızlar olur, şiddet baş gösterir.
  • Büyü ve Büyü Çözümü

    Büyü öyle bir illet ki aranıza sinsice sokulur. Hiç ummadınız kişiler size büyü yapabilir. İşlerinizin bozulması için dükkanınıza domuz yağı sürülerek yapılan büyüler var, ağız dil uyku bağlamak için yapılan büyüler, papaz büyüsü kaşık büyüsü ve iki kişinin arasını bozmak, ayırmak için yapılan kara büyülere yani tehlikeli büyülere örnektir.

    Değerli ziyaretçilerim İslamiyette büyü en büyük yedi günahdan biridir büyü yapan da yaptıranda cehennemliktir. Büyüyü büyü ile çözmek haramdır. Büyü yalnızca Kuran'ı Kerimdeki ayetlerle çözülür. Yaptığım vefkler ve çalışmalar da kesinlikle Kuran'daki sure ve ayetlerle yaptığım bir takım havas ilmi çalışmalarıdır.

    Büyü ye maruz kalan kişi çok çabuk sinirlenir, parasında bereket olmaz, parasını doğru dürüst kullanamaz, uykusunda karabasan gelir, uyku uyuyamaz, takip ediliyormuş hissi olur, şeytani cinler onu devamlı rahatsız eder, eğer büyü eve yapılmışsa o evde huzur bereket olmaz devamlı eşler arasında tartışmalar çıkar. Öyle büyüler varki iş ve evlilik kısmetini kapatıyor, büyü yapılan kişi ayırmak istenilen kişiyi domuz şeklinde görür gibi oluyor.

    23 Temmuz 2009 Perşembe

    Medyum Oguz Hoca


    MEDYUM OĞUZ HOCA


    Medyum Oguz Hoca

    Medyum Oğuz Hoca

    Büyü yapanda yaptıranda cehennemliktir. Evet büyü öyle bir illetki aramıza sinsice sokulur. Aklınızın alamayacağı kişiler sizlere büyü yapabilir. Ama merak etmeyin Medyum Oğuz hocanız olarak Allah'ın izniyle büyü ne kadar çok olursa olsun büyünün etkisini kaldırır sihiri büyüyü bozarım. medyumlar gezmenize artık son.

    Nazar değmesi yani göz değmesi hakkdır. Canlı ve cansız herşeye nazar değer. Peygamber efendimiz buyurmuşturki; Nazar insanı mezara, deveyi kazana koyar. Nazar değen kişi üzerinde halsizlik, yorgunluk, uykusuzluk hisseder. Medyum Oğuz hoca olarak üzerinizdeki nazarı ve negatif etkileri biiznillah kaldırırım. Sevgili ziyaretçilerim bir diğer hususda modern tıbbın kâle almadığı cinler aleminin insanlar üzerindeki etkileri. Her ne kadar modern tıbb kabul etmesede yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'de açıkca cinlerin varlığı bildirilmiştir. İnsanlara büyü yolu ile yada bir başka sebebden dolayı cin musallatı olabilir. Halk arasında buna cin çarpması denir. Cinni insanlarımızın tedavisinde elimden geleni yapmaktayım. Allah'ın izniyle sizdede böyle bir cin musallatı, cin çarpması sorunu varsa benimle irtibat kurun üzerinizdeki size musallat olan cinleri temizleyim.

    Medyum Oğuz Hocanız olarak Allah'ın bahşetmiş olduğu bu ilmi siz sorunu olan insanlarımıza yardımcı olmakta kullanmaktayım. Benimle irtibat kuracak kardeşlerimize sesleniyorum lütfen fal baktırmak, gelecek falı baktırmak, rüya tabiri yaptırmak için lütfen aramayın zamanımız değerli günde onlarca insanımıza yardım etmekteyim. Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun. Medyum Oğuz Hoca

    Nazar Nedir ve Nazar Duaları

    Nazar Nedir?

    Nazar Arapça bir kelime olup dilimize yerleşmiştir. Türkçe manası Kötü Göz demektir. Nazar bilimsel olarak ta kanıtlanmış; İnsan bünyesinden yayılan zararlı ışınların beyin gücüyle beraber belli bir yere odaklanması sonucu, canlı veya cansız nesneleri olumsuz yönde etkilediği klinik deneylerle konunun uzmanları tarafından açıklanmıştır.
    Bazı kişilerde bu güç öylesine yoğundur ki gittikleri yada gördükleri yere bir karabasan gibi çökerler. Uğursuzluk bu kişilerde doğuştan vardır. Bazı kişiler ise isteseler bile kötü gözle bakamazlar. Ayrıca yine kimi kişiler nazara meyilli olduklarından çok kalay etkilenirler.
    Nazar değen bir kişi aniden halsizleşir, durduk yerde rahatsızlanır, neyin var denildiğinde de kendiside rahatsızlığının ne olduğunu pek çözemez. Hatta zaman ilerledikçe yatağa düşer yataktan kalkamaz hale gelir.
    Bu durumda bizlere düşen önlem almaktır. Bunun birçok yolu var.
    Nazarlık takabilirsiniz. Kendinize ve eşyalarınıza. Mavi renkli nazarlık taşları zararlı ışınları emer.

    KORUNMA

    Şu ayetler Nazar için oldukça faydalıdır. Aslında sadece Nazar için okunan dua-sure var ise de ben burada çok bilinen, namazlarda da okunan Muavvizeteyn surelerini tavsiye ederim. Çünkü tecrübelerimle sabittir.
    Nasıl yapacaksınız.? Önce nazara uğramış olan kişinin karşısına geçerek; bütün iyi niyetiniz ve sevecenliğinizle kişinin anne ve kendi adını öğreniniz. Ve şöyle niyet ediniz.

    Niyet ettim falandan olma (anne ismi) falanın (okunanın ismi) derdinin define Ella Talu ileyye ve tuni müslimin innehu min süleyman ve innehu Bismillahirrahmanirrahiym..!

    Surelerin aslı malumunuz Arapçadır. Ben burada bilmeyenler için Türkçe okunuşunu veriyorum. Her sureyi 3 kez ve katları şeklinde okumalı ve bitiminde okuduğunuz kişinin yüzüne üflemelisiniz. Şifa Allahtan kolay gelsin.


    FELAK SURESi

    Bismillahirrahminirrahiym

    Kul e-uzu bi-Rabbil-felak. Min şerri ma halaka Ve min şerri gasikin iza ve kab. Ve min şerrin neffasati filukad. Ve min şerri hasidin iza hased.


    NAS SURESİ

    Bismillâhirrahmanirrahiym

    Kul e-uzu bi-Rabbin nâs. Melikin­nâs. İlâhin-nâs. Min şerril-ves vasilhan­nas. Elleziy yüves visü fiy sudürinnas. Minel-cinneti ven-nas.

    Muska ve Tılsım

    Muska ve Tılsımların Menşei

    Muska ve tılsımların menşe-i putperestliğin en ilkel şekli olan "FETİŞ"tir.

    Bu inançta olanlar bazı nesnelerde uğur veya uğursuzluk bulunduğuna inanırlar. Kişi, uğurlu saydığı nesneyi boynuna asar veya yanında taşır. Bu nesne bir bitki, kurt dişi, ayı tırnağı, leylek kemiği, kartal tırnağı olduğu gibi, bazan kurumuş bir böcek hatta bazı taş parçalan v.b. olabilir.

    Bu nesneleri taşıyanlar çeşitli hastalıklardan, belâ ve kazalardan korunacaklarına inanırlar. Hâlâ bazı nesneleri "uğur getiriyor" inancıyla boynunda ya da yanında taşıyanlar bulunmaktadır.

    Daha sonraki dönemlerde kağıt parçalan üzerine yazılmış dinî formüller veya acaip işaretlerle çizilmiş muska ve tılsımlar fetişlerin yerini aldı.

    Muska ve tılsımların en eski şeklinin MISIR'da bulunduğu rivayet edilir. Eski Romalılarda hastalıklardan ve zehirlenmeden korunmak için acaib işaretlerle yazılmış veya çizilmiş muska tılsımları kullanmışlardır.

    İsrail Peygamberleri, fetiş ve tılsımlan yasaklamışlardı. Buna dair eski Ahit'de (Tevrat'ta) rivayetler vardır. Mesela Hz. Yakub'la ilgili olarak şöyle söyleniyor.

    "Yakup evine ve kendisiyle beraber olanların hepsine dedi: Aranızda olan yabancı ilahları atın, kendinizi tathir (temiz) edip elbiselerinizi değiştirin. Ve ellerinde olan bütün yabancı ilahları (fetişleri) ve kulaklarındaki küpeleri Yakup'a verdiler. Yakup onları şekemin yayında olan meşe ağacı altına gömdü.(1)

    Hıristiyanlıkta muska ve tılsım inanmak yaygındı. Hıristiyan din adamları muska taşıma âdetleriyle mücadele etmişlerdir. Hatta Miladî 366 yılında toplanan "LAODİCE" dinî kurultayı, muska-tılsım taşımayı yasak eden bir karar çıkartıp ilân etmiştir. Fakat hıristiyanlar bunları taşımaktan bir türlü vazgeçememişlerdir. 8. yüzyılda Papa II. Gregoare bu bâtıl inançlara karşı şiddetle karşı koydu. Ancak halk bildiğinden ve gördüğünden şaşmadı. Sonuçta Hıristiyan din adamları bu hurafeye taviz vermeye mecbur kaldılar. Muskaların yerine "HAÇ", Hıristiyanlık sembolü olan balık resmi, "AGNUS DEİ" yazılı levhacıkları taşımayı tavsiye ettiler, giderek halkı buna alıştırdılar(2).

    İslâm'ı kabulden evvel yaşamış Türk boylarında da muska-tılsım kullanma âdeti vardı. Sekiz ve dokuzuncu yüzyıllarda Budist ve Manihaist Türklerin yaşamış olduğu Doğu Türkistan'da yapılan arkeolojik araştırmalarda elde edilen malzemeler arasında "tılsım-muskalar", çeşitli dini formüller yazılı levhalar, tahtalar v.s. eşya bulunmuştur.

    "Budist Uygurların dini kitaplarında da tılsım şekillerine rastlanmıştır. Bunlardan üç şekil Alman Türkoloğu F.W.K. Müller tarafından neşredilen eski Türkçe Uygur metinlerinden birinde açıklamalarıyla gösterilmiştir.

    İşte adı geçen üç şekil ve ifade ettiği anlamları:

    1. Şekil:

    (Bir kanlı dişi, canlı (kadın) bu muskayı vücudunda tutsa-saklasa- kolay doğurur, rahat ve sevinç bulur.)

    2. Şekil:

    Pars yılı (doğmuş?) kişi bu tılsımı saklarsa çok mesut olur).

    3. Şekil

    (Herhangi kişinin hayvanları çok ölüyorsa bu tılsımı kapıya yapıştırsın). (4)

    Günümüzde muska, tılsım ve sihir yapma işleriyle uğraşan bazı inanç sömürücüsü kişilerin ellerinde bulunan kitaplar, eski Babil, Asur, Mısır müşriklerinin, eski Budist ve Şamanist Türklerin kullandıkları kitaplardan yararlanılarak yazılmıştır. Bu kitaplara inandırıcılığı kuvvetlendirmek için Kur'ân-ı Kerim'den ayetler, Esma-i Hüsna ve bazı dualar da ilave edilmiştir.

    Muska-tılsım üzerine yazılan kitapların en meşhurlarından biri Mısır'da basılan "Şems'ül-Maarif'ül Kübra" adlı kitaptır. Kitabın yazan 7. Hicri asır şeyhlerinden Ahmet b. Ali el-Buni'dir. Bu kitapta dörtyüze yakın tılsım şekilleri bulunur. Yine böyle ünlü muska-tılsım kitaplarından biri de "Kenz'ül Havas Keyfiyet-i Celb ve Teshir'dir. Bu kitap, "Süleyman El Hüseyni" tarafından yazılmıştır. Türkçe olup dört cilttir. Bu kitap daha çok Şems'ül-Maarif'in bir çevirisidir. Ancak El-Hüseyni bu kitaba başka kitaplardan ve kendinden bazı dualar da ilave etmiştir.

    Bu tür kitaplarda yazılan muska ve efsunlar incelendiğinde görülüyor ki, bir çoğunda bazı ayet ve dualarla beraber, hiç bir dile benzemeyen kelimeler de bulunmaktadır.

    Tılsım Vefk Örnekleri

    Tılsım Örnekleri #1

    El-Bunî'nin "Nuranî" isimler dediği kelimelerle yapılmış tılsım-muskalarına örnekler:
    "Tıhtıf halışkathud hilşıkthur bahif tayhup hin Lahştaf ifar kelşi li ismini fe ecabe küllü hayyin Lidavetihi tırfıkış hışrat veytaş küllü şeyin hilnali'eşllimut hutşuhış..."
    "Beheltif seltığ azmatun atvan hekeş bukaş hiyuruş, behliyur alarkiyaz hıyırş yanış alşık alşkum mihranş başılhıt burunkus..."
    Bazı muskalar ve tılsımlar da bir takım şekil, işaret, yazı ve rakamlarla yapılmıştır. İşte onlardan da birkaç örnek:
    Büyük işler başarma tılsımı:
    ein Bild
    Düşmanı öldürmek için yapılan tılsım:
    ein Bild
    Bu kare şeklindeki "Vakfı şerifi bir çocuk veya büyük adam üzerinde taşırsa, veya bir evin kapısı üzerine konulursa çiçek hastalığına yakalanılmazmış:

    ein Bild
    Hastalıktan kurtulma tılsımı:
    ein Bild
    Sevgi artırmak için yapılmış efsunlu tılsım:

    ein Bild
    Bir kimse aşağıdaki şifreyi bir yere yazsa ve üzerine de "Ya Allah, Ya Hakim, Ya Adl, Ya Settar, Ya Kayyum", duasını 278 veya 518 defa okursa veya bir yere yazıp üzerinde taşırsa, Cenab-ı Hak o kimseyi her türlü tehlikeden korur. Her dileğini de yerine getirirmiş:
    ein Bild
    Aşağıdaki şifre bir elbise üzerine çizilip onunla herhangi bir makam çıkılırsa, o makamda hiçbir işi geri çevrilmezmiş:
    ein Bild
    "Tılsımcılar, mal ve mülkün tılsım-muska ile her türlü âfet ve kazalardan korunacağını da telkin ediyorlar. "Seyyid" Süleyman el-Hüseynî şöyle diyor:
    "Bu vakfı şerifi (tılsımı), bir kağıt üzerine yazıp, herhangi bir şeyin üzerine konulursa Cenab-ı Allah onu hıfz ve sıyanet buyurur." Tılsımın şekli şudur:

    ein Bild

    Tılsım Nedir

    Tılsım Nedir?

    Esrarlı bir kuvvet taşıdığına, tabiatüstü gücü bulunduğuna, birtakım sırlar sakladığına inanılan şey. Tılsım karşılığında dilimizde sihir, büyü, efsun kelimeleri kullanılmaktadır.

    Anadolu kadınlarının başlarına taktıkları metal süs eşyasına da tılsım denir. Baş süslemelerinde kullanılan tılsımın, kişiyi, nazar, iftira ve kötü ruhlardan koruduğuna inanılır.[a] Tılsım gümüş, altın vb. değerli metallerden yapıldığı gibi, bunların taklitlerinden, mücevherlerden, deniz kabuklarından da olabilir. Tılsımın Manî inancıyla da ilişkisi bulunmaktadır. Anadolu folklorunda tılsım genellikle büyünün etkisini sağlayan araçları ifade eder. Define vb. gizli şeyleri bulmak, kapalı yerleri açmak için ehlinin bildiği sözlere veya vasıtalara da tılsım denir.[b] Bulaşıcı hastalıkların tesirini önlemek ve insanlarla hayvanların kötülüklerinden korkmamak için de tılsım yapılır.[c]

    Tılsım, insanları koruduğuna veya uğur getirdiğine inanılan tabiat veya insan eseri olan nesnelerin tamamını içine alır. Tılsımları insanlar bizzat kendileri üzerlerinde taşıyabilecekleri gibi, tesirli olması istenen arazi, dam çatısı, vb. yerlerde de saklayabilirler. İnsan yapısı tılsımlar, daha çok hayvan veya eşyaların küçük modelleriyle, üzerinde dinî yazılar bulunan madalyonlar ve yazılı kâğıtlardan oluşur. Bazı metal ve muskaların tılsım için kullanıldığı da oldukça yaygın uygulamadır.

    İnanışa göre tılsımların etkili olabilmesi, tabiattaki bazı güçlerle ilişki kurulmasına ve uğurlu bir zamanda dinî törenle yapılmasına bağlıdır. Tılsımdan medet ummanın mazisi oldukça eskilere gitmektedir. Papirüslerin incelenmesi Eski Mısır'da 75 kadar tılsımın mevcut olduğunu ortaya çıkarmıştır. Eski Mısır'da "Doğan Güneş" tılsımının, ölümden sonra yeniden dirilmeyi sağladığına inanılmıştır. Yine eski Mısır'da ölüyle birlikte gömülen "Menat" tılsımının, ölüyü tanrısal koruma altına aldığına kesin gözüyle bakılmıştır.

    Hıristiyanlık dünyasında da tılsımın çeşitli şekilleriyle kullanıldığı bilinmektedir. Bu kullanım, din adamlarının asırlar süren mücadelelerine rağmen hâlâ tam olarak önlenebilmiş değildir. Hıristiyan halkın birtakım bâtıl inançlarından da kaynaklanan tılsım inancı, sihir, büyük ve efsunla beslenmektedir.

    Yahudilikte uygulanan tılsım çeşitleri Hıristiyanlık'tan çok daha yaygındır. Bunun sebebi, geç dönem Kabalacılarının tılsıma büyük ilgi göstermeleridir. Bundan dolayı tılsım hazırlamak hahamların görevleri arasında yer almıştır. Nitekim, loğusaya zarar verdiğine inanılan Lilith'ten korumak için doğum odasına tılsımlı eşyalar asılması, Yahudi toplumlarında hâlâ yaygın bir gelenek olarak varlığını sürdürmektedir.[i]

    Bazı değişik şekiller göstermekle beraber tılsım hemen her toplumda vardır. Eski Bâbil, Asur ve Persler'de tılsım bir teknik olarak uygulanmıştır. İslâm dışındaki bütün bâtıl ve muharref dinlerin tören ve âyinlerinde her zaman tılsımdan izler bulmak mümkündür. Birçok tarihçi ve sosyolog tılsımı, bâtıl ve muharref dinlerin bir parçası gibi ele almıştır. Tılsımla ilgili yazılı tarih öncesi bilgiler noksan olmakla beraber, Yunan ve Mısır papirüslerindeki bilgiler oldukça doyurucudur.

    Türk toplumlarında tılsım ve tılsıma benzer uygulamaların mazisi İslâm öncesine kadar uzanır. İslâm'dan sonraki dönemlerde ise eski İran, Mezopotamya ve Mısır kültürlerinin tesiriyle tılsım az da olsa varlığını sürdürmüştür.[h] Cahiliye dönemi Araplarında fal okları atmak, çeşitli anlamlara gelen taşlar dikmek, yıldızlara bakarak mana çıkarmak, birtakım kareler içinde harf veya rakamlar yazarak tılsım yapmak oldukça yaygın bir uygulama idi.

    Anadolu'da tılsım ve tılsıma benzer uygulamalar, Hıristiyanlık, eski putperest dinler ve komşu kültürlerin tesiriyle âdetâ kurumlaşmış, büyücülük-le içiçe yürümüştür.

    Tılsımı dinden uzak tutmak ve onu din ile karıştırmamaya özen göstermek gerekir. Tılsım ile tılsımdan sonra ortaya çıkacak durum arasında sebep sonuç münasebeti bulunmasına rağmen, her dinden insanın tılsım ve tılsıma benzer uygulamalardan medet ummaları cidden düşündürücüdür.

    İslâm tılsım yapılmasını da, tılsıma inanılmasını da yasaklamış, medet umarak onu meslek edinmeyi şiddetle reddetmiştir. Ayrıca İslâm, tılsımın mucize ve keramete benzetilmemesine özen göstermiş, onu müşrik ve kâfirlere özgü bir faaliyet olarak değerlendirmiştir. İslâm'a göre tılsım, Allah'tan gelen bilgilere dayanmaz. Kur'an-ı Kerîm, tılsım ve ona benzer faaliyetleri bâtıl ve şeytan işi saymış [d], sâhir sözüyle de büyü ve tılsım yapanları kastetmiştir.[e] Hz. Muhammed'e gelen ilâhî vahye inanmayanlar ona sihirbaz, büyücü ve tılsımcı iftirasında bulunmuş ve sözlerini de sihir saymışlardır [f]

    Hz. Peygamber, yedi büyük günahtan birincisinin Allah'a şirk koşmak olduğunu açıklamış, ikincisi de "sihir ve tılsımla ilgilenmektir" buyurmuştur.

    Genellikle ilâhiyat ve sosyoloji ile ilgilenen bilginlere göre tılsımın tesiri daha çok psikolojiktir. Halk tılsımın etkisini görünce onu yapan kişiye bağlanır ve âdeta onun müşterisi olur. Kendisine tılsım yapılan kişi, bunun tesirinden kurtulmak için Hz. Peygamber'in yaptığı gibi İhlâs, Felâk ve Nâs sûrelerini üç kere okuyarak bütün bedenine üflemelidir. Bu hareketin üfürükçülükle bir ilgisinin bulunmadığını, aksine Kur'an-ı Kerîm'den şifa ummaya dayandığını belirtmekte fayda vardır. Kur'an-ı Kerîm ve Hadis-i Şerif'ler, Allah'ın iradesi dışında hiç kimsenin kimseye fayda veya zarar vermeyeceğini defalarca vurgulamış, tılsım yapan kişide olağanüstü bir güç bulunduğuna inanmayı kesinlikle reddetmiştir.[g]

    Kısmet Açma Vefki

    Aşağıdaki vefki üzerinde taşıyan kişinin kısmeti tez vakitte açılır ve hayırlı bir yuva kurar İş yönünden kısmeti bağlı olana da hayırlı kapılar açılır. Satılmak istenen bir malın üstüne konulduğu takdirde, o mal çabucak satılır.

    ۲۲۱ ۲۲٤ ۲۳۵ ۲۱٤
    ۲۲۹ ۲۱٤ ۲۲۵ ۲۲٤
    ۲۱۰ ۲۳۲ ۲۲۲ ۲۱۹
    ۲۲۳ ۲۱۸ ۲۱۷ ۲۳۱

    Huzur ve Muhabbet Vefki

    Huzur ve Muhabbet Vefki

    منى

    محبة

    عليك

    والقيت

    129
    والقيت
    548
    منى
    99
    محبة
    451
    عليك
    549
    عليك
    122
    والقيت
    448
    منى
    98
    محبة
    449
    محبة
    98
    عليك
    550
    والقيت
    131
    منى

    ''İmam Gazali Hazretleri üstteki vefkin huzur muhabbet konusunda bıçak kadar keskin olduğunu beyan etmiştir''

    Besmelenin Vefki



    Besmele'nin Vefki

    Besmele-i Şerife'nin vefkini yukarda olduğu gibi yazıp üzerinde taşıyan kimsenin muradı çabucak husûle gelir. Şeref ve itibarı her gün artar.

    Vefk yazılırken her vefkte olduğu gibi sıra numaralarına göre rakamları yazmak ve her hânede yazılı sıra numarası adedinin iki misli kadar besmele okumak ve Lafzâ-, Celâl'ler yazılırken ve Elif ( ا ) harfini yazarken kalemi kağıttan kaldırmada besmele okumak, "Lillah" ( لله )kelimesini yazarken de yine kalemi kağıttan ayırmadan "Bismillâhirrahmânirrahîm" demek lâzımdır.

    Ay 'ın Menzilleri


    Vefk

    Vefk'in sözlük anlamı uyumdur, vefkin sağdan sola, yukarıdan aşağıya veya bir köşeden diğer köşeye olan evlerindeki sayıların toplamı birbirine eşit olduğu için bu adı almıştır, dini terminolojide ise vefk, tesirli Dua demektir.

    Vefk bir dörtgen içinde birbirlerini dik olarak kesen doğruların arasında meydana gelen dörtgenlere, belirli zaman ve şartlarda, belli kurallar ile sayılar, sayıların değerlerinde harfler, kelimeler yada sayıların, harflerin ve kelimelerin beraber yazılmasıyla meydana getirilen şekildir.

    Vefk Nasıl Yapılır

    Arap alfabesindeki harflerin Ebced hesabında sayısal karşılıkları vardır, vefki yapılacak kelimenin veya cümlenin harflerinin sayısal değerleri Ebced hesabı tablosundan bulunur, toplanır ve elde edilen sayısal değerin vefki yapılır.

    Ebced kelimesinin anlamı alfabedir, biz nasıl Türk alfabesine bazen ABECE diyorsak, Araplar da kendi alfabelerine Ebced demektedirler.

    Vefk ilmi de dahil olmak üzere gizli ilimlerde kullanılan 28 harfli Arap alfabesinin Ebced tertibine göre dizilişinin Hazret-i Adem'e ( A.S. ) dayandığı rivayet edilir. Bu tertip ile alfabenin kullanıldığı tarih süreci içerisinde, zamanla bu harflere sayısal değerler verilmiş ve Ebced hesabı oluşturulmuştur. Bu sayısal değerler bu işin uzmanları, alimler tarafından denenmiş etkileri ve sonuçları makul karşılanmış ve kullanılmaya başlanmıştır.

    Vefk Büyü'müdür

    Vefk kesinlikle bir büyü çeşidi değildir. Hatta vefklerin çoğu zaman büyüye karşı bir sistem olduğunu söylesem yanlış olmaz. Büyü şeytani bir ameldir ve gayri müslimlerin başvurduğu, İslam dininin tamamen yasak saydığı bir uğraştır. Belki başlangıçta insana faydalı gibi görünse de kesinlikle sonunda yapana ve yaptırana büyük zararlar verecek haram bir uygulamadır. Vefk Tılsımat-ı Kur'an iye den olup, yapılış amacında şer yoksa mahsurlu görülmemiştir. Tabi ki, netice tamamı ile Yüce Allah cc tan umulmak kaydı ile.......

    Vefk Nasıl Etki Eder

    Belirli bir amacı elde etmek için yapılan vefk, kurallarına uygun yazıldıktan sonra, derecelerinin hizmetlilerinin isimleri bulunur. Bu hizmetliler Dua ve yemin vasıtasıyla istenen işlerde Allah'ın ( C.C.) izniyle görevlendirilir, böylece etkili olur.

    Vefk Kaç Çeşittir

    Vefkler her sırasında bulunan kare sayısına ya da özelliklerine göre isimlendirilir.

    Örneğin bir sırasında 3 kare varsa üçlü, 4 kare varsa dörtlü…………..10 kare varsa onlu vefk, bulunduğu gruba göre, Toprak, Hava, Ateş ve Su vefki, bağlı bulunduğu gezegene göre, Güneş vefki, ay vefki olarak isimlendirilir. Vefklerin bunlardan başka daha bir çok çeşidi de bulunur. vefk sitesi....

    Vefkte İşlenen Bilgiler

    Vefk hazırlanırken iki şeye dikkat etmek gerekir birincisi çok iyi Ebced hesabı bilmek. Çünkü Vefk ilminde en geçerli metot Ebced hesabıdır. Mükemmel bir şifredir. Affı yoktur, mıknatıs gibi yapışır. İkincisi Vefk hazırlanacak kişinin bilgilerinin tam olması. Mesela Anne adı, kendi adı varsa göbek adı gün, ay, yıl olarak doğum tarihi biliniyorsa tam olarak verilmelidir. Bunlar Kişiye özel hazırlanan Vefk'in etkili olması için lazım olan en önemli unsurlardır. Eğer Vefk hazırlatacak kişi kendisi yada vefk hazırlatacağı kişi ile ilgili yanlış yada eksik bilgi verirse hazırlanan vefk'ten fayda görmesi oldukça zordur.

    Vefkte Kullanılan Malzemeler

    Vefkler genel olarak kullanılan mürekkep misk ve safranın gül suyu içinde ezilmesiyle yapılır. Bu mürekkep genel olarak bütün Havas yazımlarında kullanılan mürekkeptir fakat gerek diğer Havas uygulamalarında gerekse vefklerde özel uygulamalar için zaman zaman özel mürekkep birleşimleri tavsiye edilebilir. Vefk uygulamalarının vaz geçilmez malzemelerinin bir diğeri ise binlerce çeşidi bulunan tütsülerdir. Vefk yapılan konu, hatta vefk yapılacak kişinin yıldızı bu konuda belirleyici faktördür. Vefkler genelde kağıda yazılırlar. Fakat özel bir çalışmanın durumuna göre demir taş cam ve akla gelebilecek her malzeme üzerine yazılabilirler. Önemli olan üzerine vefk yapılacak olan malzemenin yeni temiz ve daha önce hiçbir amaçla kullanılmamış olmasıdır.

    Vefk Kesin Sonuç Verir mi

    Böylesine kritik bir konuda kesin sonuç verir demek; ap açık bir küfürden başka bir şey olamaz. Her şey Yüce Allah cc ın dilemesi ile gerçekleşir. Evet vefk gerçekten de çok güçlü bir sistemdir ama özellikle unutulmamalıdır ki; kainattaki her zerre gibi vefkler de gücünü Allah cc tan alırlar. Bunun aksini söylemek yada vefki kendi başına bir güç olarak değerlendirmek, şirktir; şiddetle kaçınılması gereken bir durumdur. Değerli ziyaretçilerim kesinlikle ve kesinlikle süslü sözlerle yeminler eden, garantiler verenlerden uzak durun ki; imanınız tehlikeye girmesin. Ben Medyum Oğuz olarak; On sekiz bin Alemin Rabbi Olan Allah cc a yemin ederim ki; vefk her hangi bir sıkıntıdan kurtulmak yada bir menfaate kavuşmak maksadı ile düzenlenen bir araçtır sadece. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için güneş gözlüğü kullanmak ne ise, çok uzak mesafelere hızla ulaşmak için uçak yada otomobil kullanmak ne ise; her hangi bir maksadın temini için vefk kullanmakta odur. Allah cc dilemedikçe ne ben vefk yapabilirim, ne de sizler bana ulaşabilirsiniz. Yarın Huzur-u İlahi de denize düşüp te yılana sarılan cahiller olarak yargılanmamak hususunu önemle hatırlatır, bu mübarek ilme emeği geçen bütün İslam Alimlerini saygı ile anarım.

    Vefk Herkese Etki Eder mi

    Vefkler sadece kişiye özel olup ancak kime hazırlandıysa o kişi fayda görür. Mesela evlilik muhabbeti için hazırlanan bir vefk kime hazırlandıysa sadece o vefk'ten o kişi fayda görür. Diyelim ki bir karı koca arasına vefk hazırlandı ve huzursuzluk devam eden evlilik düzeldi. Bu vefk in işi bitti deyip başka bir kişiye verilmesi yada bir başka kişinin de aynı vefkle evliliğindeki problemlerin hallolması mümkün olmaz. Çünkü vefk sadece kişiye özel ve işin mahiyetine göre hazırlanır ve sadece kime hazırlandıysa o kişiye fayda verir.

    Vefk Kaderi Değiştirir mi

    Allah cc nın takdir ettiği kaderin asla değişmesi söz konusu olamaz. Allah cc kimi nasıl bir yola sokacak ise; ona o yolu kolaylaştırır. Yani kaderinde zaten vefk hazırlatacağı yazıyordur. Zamanı geldiğinde vefk ilmine vakıf olan bir kimse ile karşılaşarak hasbel kader vefk hazırlatmak kader çizgisi içerisindedir.

    Vefki Çizmeden Önce Yapılacaklar

    1. Psikolojik olarak hazırlanmalı, istek ve amaç kesin çizgilerle belirlenmelidir. Birçok anlam ifade edebilecek ve vefkler sonuçları kolayca anlaşılamayacak isteklerde bulunulmamalıdır.
    2. Dua,Havas ve Esma okunurken dikkat edilecek hususlar defalarca okunmalı ve onlara kesinlikle uyulmalıdır.
    3. Başarının Allah'tan (C.C.) olduğuna kalben ve ruhen inanılmalı, Dua etmeli ve başarı Allah'tan (C.C.) dilenilmelidir, çünkü her şeyin mutlak sahibi odur.
    4. Yapılacak vefkin bulunduğu kitapta, o vefkin yapılma zamanı ve usulü ile ilgili bölüm yine defalarca okunmalı ve onlara kesinlikle dikkat edilmelidir.
    5. Vefki çizmeye başlamadan önce o vefk için gerekli bütün bilgiler ( Burcunu, özelliklerini, saatini….vs ) hazırlanmalı vefkin müsveddesi yapılmalı ve o da defalarca kontrol edilmelidir.
    6. Kişiye özel vefk yapılacaksa ve vefkin yapılması için özel bir bilgi yoksa, o kişinin burcunun doğruluğu ve sair bilgiler kontrol edilmeli, burcunun özelliğinde ( su hava, toprak, ateş ) gezegenin gününde, saatinde yazılmalı ve okunacak Esmalar veya ayetler o saate denk getirilmelidir.
    7. İki kişi için vefk yapılacaksa ve yine vefkin yapılması için özel bir bilgi yoksa yapılacak işte başarı şansının olup olmadığının bilinebilmesi için, iki kişinin burçlarının birbirlerine olan uyumuna kesinlikle bakılmalıdır.
    8. Vefkte kullanılacak Arapça harfler, kelimeler sayılar defalarca kontrol edilmeli ve gereken hesaplar doğru yapılmalıdır.
    9. Vefkin dereceleri ve hizmetlilerinin isimleri çıkarılmalı, yemin oluşturulmalı ve kontrol edilmelidir.
    10.Yapacağınız vefkin tütsüsü belirlenmelidir.

    Vefki Çizerken Yapılacaklar?

    11. Vefkin çizgilerini çizdikten sonra içini doldurmaya en küçük sayıdan başlanmalı, vefkte sayıdan başka harfler veya kelimeler varsa Ebced tablosundan değerleri bulunup hesaplanmalı ve sıra ona göre belirlenmelidir.
    12. Vefki çizmeye başlamadan, niyet esnasında vefkin tütsüsü yakılmaya başlanmalıdır.
    13. Çizim sırasında ve vefki yaptıktan sonra kesin başarılı olunacağı bir an olsun akıldan çıkarılmamalı ve başarı için Allah'tan ( C.C.)yardım dilenmelidir.
    14. Vefk için yapılacak özel bir zaman yoksa çizim için gece yarısından sonra bir zaman seçilmelidir.
    15. Vefki güneş ve ay ışığından uzak tutmalı, vefkin bir Dua olduğu unutulmamalı, yazarken ona saygı gösterilmelidir.
    16. Vefkin çizimi bittikten sonra, tüm satırların, sütunların ve bir köşeden diğer köşeye olan evlerin sayısal değerlerinin toplamı eşit olmalıdır.

    Vefk Çizildikten Sonra Yapılacaklar

    17. Çizim bittikten sonra derecelerin hizmetlileri bulunmalı, yemin oluşturulmalı ve hizmetliler görevlendirilmelidir.
    18. Vefk katlanmadan önce kendi tütsüsü ile tütsülenmelidir.
    19. Özenle, su geçirmeyecek bir şekilde katlanmalı ve yere düşürülmemelidir.
    20. Vefkin etkisinin çabuk gerçekleşmesi için okunması gereken Esmalar, Dualar gerektiği zamanda ve gerektiği sayıda okunmalıdır. Bu konuda da başarılı olabilmek için Dua, Havas ilmi ve Esma okunurken dikkat edilecek hususlar, defalarca okunmalı ve onlara kesinlikle uyulmalıdır.

    Vefklerin Muska'dan Farkı Nedir

    Muska ; bünyesinde barındırdığı manyetik enerji tükenmesi ile birlikte geçerliliğini kaybeder. Vefk ise evrensel enerjiyi emerek astral dubleye aktardığı için kainat var olduğu müddetçe işlevini devam ettirir.

    Vefk Yaptırmak İnanca Aykırı mıdır?

    Allah'u Teala karşılaştığımız her hangi bir problem karşısında bize vermiş olduğu imkanları kullanmamızı yani tevekkülü farz kılmıştır. Bu anlamda vefk tevekkülün bir parçası olması hesabı ile inanç sistemine uygun görülmüştür. Hatta bir çok İslam Alimi vefklerle ilgili sayısız kitap yazmışlardır.

    Vefk Çalışması

    Vefk bir makineye benzer. Siz inansanız da inanmasanız da, şayet usulüne uygun olarak hazırlanmış ise amacı doğrultusunda hizmet edecektir.