23 Temmuz 2009 Perşembe

Medyum Oğuz Hoca

Büyü yapanda yaptıranda cehennemliktir. Evet büyü öyle bir illetki aramıza sinsice sokulur. Aklınızın alamayacağı kişiler sizlere büyü yapabilir. Ama merak etmeyin Medyum Oğuz hocanız olarak Allah'ın izniyle büyü ne kadar çok olursa olsun büyünün etkisini kaldırır sihiri büyüyü bozarım. medyumlar gezmenize artık son.

Nazar değmesi yani göz değmesi hakkdır. Canlı ve cansız herşeye nazar değer. Peygamber efendimiz buyurmuşturki; Nazar insanı mezara, deveyi kazana koyar. Nazar değen kişi üzerinde halsizlik, yorgunluk, uykusuzluk hisseder. Medyum Oğuz hoca olarak üzerinizdeki nazarı ve negatif etkileri biiznillah kaldırırım. Sevgili ziyaretçilerim bir diğer hususda modern tıbbın kâle almadığı cinler aleminin insanlar üzerindeki etkileri. Her ne kadar modern tıbb kabul etmesede yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'de açıkca cinlerin varlığı bildirilmiştir. İnsanlara büyü yolu ile yada bir başka sebebden dolayı cin musallatı olabilir. Halk arasında buna cin çarpması denir. Cinni insanlarımızın tedavisinde elimden geleni yapmaktayım. Allah'ın izniyle sizdede böyle bir cin musallatı, cin çarpması sorunu varsa benimle irtibat kurun üzerinizdeki size musallat olan cinleri temizleyim.

Medyum Oğuz Hocanız olarak Allah'ın bahşetmiş olduğu bu ilmi siz sorunu olan insanlarımıza yardımcı olmakta kullanmaktayım. Benimle irtibat kuracak kardeşlerimize sesleniyorum lütfen fal baktırmak, gelecek falı baktırmak, rüya tabiri yaptırmak için lütfen aramayın zamanımız değerli günde onlarca insanımıza yardım etmekteyim. Allah'ın selamı hepimizin üzerine olsun. Medyum Oğuz Hoca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder