26 Temmuz 2009 Pazar

Büyü ve Büyü Çözümü

Büyü öyle bir illet ki aranıza sinsice sokulur. Hiç ummadınız kişiler size büyü yapabilir. İşlerinizin bozulması için dükkanınıza domuz yağı sürülerek yapılan büyüler var, ağız dil uyku bağlamak için yapılan büyüler, papaz büyüsü kaşık büyüsü ve iki kişinin arasını bozmak, ayırmak için yapılan kara büyülere yani tehlikeli büyülere örnektir.

Değerli ziyaretçilerim İslamiyette büyü en büyük yedi günahdan biridir büyü yapan da yaptıranda cehennemliktir. Büyüyü büyü ile çözmek haramdır. Büyü yalnızca Kuran'ı Kerimdeki ayetlerle çözülür. Yaptığım vefkler ve çalışmalar da kesinlikle Kuran'daki sure ve ayetlerle yaptığım bir takım havas ilmi çalışmalarıdır.

Büyü ye maruz kalan kişi çok çabuk sinirlenir, parasında bereket olmaz, parasını doğru dürüst kullanamaz, uykusunda karabasan gelir, uyku uyuyamaz, takip ediliyormuş hissi olur, şeytani cinler onu devamlı rahatsız eder, eğer büyü eve yapılmışsa o evde huzur bereket olmaz devamlı eşler arasında tartışmalar çıkar. Öyle büyüler varki iş ve evlilik kısmetini kapatıyor, büyü yapılan kişi ayırmak istenilen kişiyi domuz şeklinde görür gibi oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder